Vincent van Esch

Meneer
Eigenbaardig

Portret Mr Eigenbaardig 1000x

"IJgenweis schrijf je zo."

Meneer Eigenbaardig

Film is altijd mijn grootste passie geweest en in 2022 besloot ik dan ook om volledig voor mijzelf te beginnen als freelance filmmaker.

Op dit moment verzorg ik ieder aspect van het film-maak proces:
- Pre-productie: strategie, concept en script.
- Productie: camera, licht en geluid.
- Post-productie: montage en kleurbewerking.

Ik werk heel graag voor opdrachtgevers met een interessant verhaal of stijl. Aangezien de merkbeleving van iedere klant erg verschilt en ik zo de nadruk leg op het gevoel, hebben mijn films allemaal een unieke look en feel. Dit bereik ik ook door het voornamelijk werken met vintage lenzen.

Eigenbaardig Over ons foto 1
Eigenbaardig Over ons foto 2
Eigenbaardig Over ons foto 3

De eerste stoppels

In 2017 werd voor het eerst leven geblazen in Eigenbaardig door Marijn Donders en Vincent van Esch. Onder deze naam, die hun persoonlijkheden en gezichtsbeharing perfect beschreven, maakten zij YouTube video’s over het beleven van leuke avonturen in bijzondere auto’s. Het was een goed excuus om de kriebels van het maken van video’s mee te krabben en om samen met vrienden leuke dingen te beleven. Met de tijd werd de Eigenbaardig crew steeds groter en werden de vriendschappen sterker. Tot op deze dag is Eigenbaardig naast het mediabedrijf van Vincent de naam van een hele leuke vriendengroep, 11 mensen sterk.

De Eigenbaardig crew uit het YouTube tijdperk. Vincent van Esch, Willem van der Rijken, Bram Schoenmakers. Sanne Donders - van Bragt en Marijn Donders.

Eigenbaardig 1 jaar v5

Op zoek naar een "film makker?"

Ik ben makkelijk bereikbaard

Eigenbaardig beeldmerk